skip to Main Content

Met trots nodigen wij u uit een kijkje te nemen in de showroom van ons nieuwe Duurzaam- heidscentrum Zoeterwoude. Na een lange voorbereiding en in samenwerking met onze leveranciers, hebben wij met ons team een prachtig experience-centrum ontwikkeld waar we in 6 stappen tonen hoe een pand kan worden verduurzaamd.

Heeft u plannen om uw woning te verduurzamen maar vindt u het lastig om te bedenken wat voor uw situatie goed is.Of ziet u door de bomen het bos niet meer, omdat er zoveel ontwikkelingen zijn op het gebied van verduurzaming. Dan bent u in het Duurzaamheidscentrum Zoeterwoude aan het goede adres.

Alle apparatuur die in de showroom staat opgesteld is aangesloten, zodat we precies kunnen laten zien en uitleggen hoe het in de praktijk werkt. Bij Duurzaamheidscentrum Zoeterwoude kun je vanaf nu zien, voelen en beleven wat er op het gebied van verduurzamen, energiebesparing en slimmer wonen mogelijk is. Met onze expertise kunnen wij een plan voor verduurzamen van een pand opstellen en u van een gedegen advies voorzien.

Momenteel krijgen wij ontzettend veel offerteaanvragen waardoor wij niet in de gelegenheid zijn om u snel te kunnen bedienen. Graag tot ziens!

Jarco en Mariël van der Poel

Openingstijden

op afspraak: maandag t/m vrijdag 10.00 -16.00

Thuiscomfort

Wij zijn partner van http://www.thuiscomfort.nl. Dit is een site waarmee je inspiratie kan opdoen voor comfortabel wonen. U kunt hier aangeven wat uw wensen zijn en een online demohuis bekijken.

Back To Top